Meistä

Meidän Tarinamme

Tervetuloa Maja Magazinesiin, kansainvälisten aikakauslehtien tilausten ykköslähteeseesi. Olemme omistautuneet tarjoamaan sinulle parhaat maailmanlaajuiset julkaisut, keskittyen laatuun, monipuolisuuteen ja asiakastyytyväisyyteen.

Perustettu vuonna 2008 Alankomaissa Marijn Degensin ja Jasper van Loonin toimesta, Maja Magazines on kulkenut pitkän matkan alusta lähtien. Kun Marijn ja Jasper aloittivat, heidän intohimonsa kansainvälisiä aikakauslehtiä kohtaan ajoi heidät tekemään paljon tutkimusta, jotta Maja Magazines voisi tarjota sinulle maailman parhaat aikakauslehtinimikkeet. Palvelemme nyt asiakkaita ympäri maailmaa ja olemme innoissamme siitä, että olemme osa globaalia aikakauslehtiteollisuutta.

Meidän Tehtävämme

Tehtävämme on yhdistää lukijat maailmaan monipuolisen kansainvälisten aikakauslehtien valikoiman kautta. Uskomme kirjoitetun sanan voimaan ja pyrimme tuomaan parhaat maailmanlaajuiset sisällöt asiakkaidemme ovien eteen.

Mitä Tarjoamme

Laadukkaat Aikakauslehdet: Valitsemme korkealaatuisimmat aikakauslehdet ympäri maailmaa varmistaaksemme, että sinulla on pääsy parhaisiin saatavilla oleviin julkaisuihin.

Monipuolisuus: Elämäntyylistä ja muodista teknologiaan ja urheiluun, tarjoamme laajan valikoiman aikakauslehtigenrejä jokaiseen kiinnostukseen.

Asiakastyytyväisyys: Olemme ylpeitä tarjoamalla erinomaista asiakaspalvelua ja saumattoman tilaamiskokemuksen.

Miksi Valita Meidät?

Eksklusiivinen Valikoima: Tilauksemme sisältävät eksklusiivisia nimikkeitä, joita et löydä muualta.

Mukavuus: Nauti mukavuudesta saada suosikkiaikakauslehtesi toimitettuna suoraan kotiovellesi.

Intohimo Lukemiseen: Olemme intohimoisia aikakauslehtien suhteen ja etsimme aina uusia ja jännittäviä nimikkeitä lisättäväksi kokoelmaamme.

Ota Yhteyttä

Rakastamme kuulla asiakkailtamme. Jos sinulla on kysyttävää tai palautetta, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin.

Kiitos, että valitsit Maja Magazinesin. Toivomme, että nautit aikakauslehdistämme yhtä paljon kuin me nautimme niiden tarjoamisesta sinulle.